Banner
Zonneboiler Print E-mail
Nefit SolarLine zonneboilers
zonneboilerGeen nieuwe cv-ketel? Maar wel het milieu sparen? De Nefit SolarLine zonneboilers besparen geld én u krijgt meer warm water. Het is een zonneboilersysteem dat degelijk, betaalbaar en overal toepasbaar is. Het systeem is goed afgestemd op het Nederlands klimaat, zodat tot 60% van uw warme water gratis wordt verwarmd door de zon.

Dit zonneboiler systeem is ook toepasbaar op uw huidige cv-ketel (indien deze voorzien is van een Nz-label). Of u nu veel geld wilt besparen of veel warmwater comfort wenst, Nefit heeft diverse SolarLine pakketten samengesteld. Een pakket bestaat uit een zonneboiler en zonnepanelen. Bekijk hier de Zonnboiler pakketten van Nefit.

Zonnecollectoren
Eén of meerdere collectoren, snel en eenvoudig te monteren en overal te plaatsen . De Nefit SolarLine maakt gebruik van een uniek elektriciteitsbesparend systeem, een zogenoemd continu gevuld systeem. Hierbij is geen extra terugloopvat met een zware pomp nodig. Dat is een belangrijk voordeel, want zo'n pomp verbruikt veel elektriciteit. Hieronder treft u de diverse plaatsingsmogelijkheden.

zonneboiler_01.jpg

Zonneboiler
Als u meer collectoren plaatst, kunt u meer besparen. Dit betekent wel dat u ook meer opslagcapaciteit nodig heeft. De hoeveelheid warm water word opgeslagen in boilers van 110 of 300 liter.

Subsidie
Bij aanschaf van een Nefit SolarLine zonneboiler helpt u niet alleen het milieu, maar bespaart u zelf ook geld in het verbruik. Bovendien ontvangt u subsidie. Voor het aanvragen van de subsidie kunt u hier alvast een formulier downloaden.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een offerte aanvragen voor uw situatie, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.
 
© Heuvelrug Techniek | Catharijnesingel 88bis | 3511 GR | Utrecht | Tel: 06-21824345 | Design & Hosting by Vascom