Banner
Service & onderhoud Print E-mail

Onderhoudscontract CV

service en onderhoud Heeft u wel eens nagedacht over een onderhoudscontract voor uw cv? Het onderhoud van uw cv ketel is erg belangrijk. Alleen dan gaat uw ketel jarenlang mee. Bovendien is de veiligheid van uw cv ketel gegarandeerd. Een onderhoudscontract voor uw cv installatie is een ideale oplossing. Uw ketel wordt op regelmatige basis gecontroleerd door professionele mensen en u heeft er geen omkijken naar, u weet gewoon dat het goed is.

De voordelen van goed onderhoud

Door periodiek onderhoud blijft uw ketel in topconditie en dat levert u flink wat voordelen op:
  • Door vervuiling van uw cv-ketel voor te zijn vermindert u de kans op storingen.
  • Ter preventie van koolmonoxidevergiftiging.
  • Een schone cv-ketel bespaart, bij een gemiddeld gasverbruik van 2.000 m3, tot zo'n 100 m3 gas per jaar.
    Goed voor een besparing van € 43,- per jaar.
  • De levensduur van uw ketel wordt verlengd.

Koolmonoxide-vergiftiging preventie

Bij slecht onderhouden of vervuilde toestellen ontstaat gemakkelijk koolmonoxide door onvolledige verbranding van brandstoffen. Wanneer het toestel geen afvoer naar buiten heeft of in een slecht geventileerde kleine ruimte staat is de kans op een koolmonoxidevergiftiging levensgroot aanwezig. Het is daarom van belang dat uw verbrandingapparaat goed schoon is en gehouden wordt.

In de winter is de kans op vergiftiging groter, omdat het apparaat vaker en vrijwel continu gebruikt wordt. Zorg er dus voor dat uw toestel goed onderhouden wordt!

Altijd verzekerd van onderhoud en service

Voor het onderhoudscontract betaalt u een vast laag bedrag afhankelijk van het soort toestel en type ketel. Wij komen dan jaarlijks bij u langs voor een onderhoudsbeurt, waarvoor u niets extra's hoeft te betalen.

24 uur per dag hulp bij storing

U bent altijd verzekerd van hulp. Storingen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week melden en u krijgt voorrang bij het verhelpen van storingen en mankementen. Laat u een monteur langskomen, dan worden voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten volgens afgesproken tarieven bij u in rekening gebracht.
 
© Heuvelrug Techniek | Catharijnesingel 88bis | 3511 GR | Utrecht | Tel: 06-21824345 | Design & Hosting by Vascom