Banner
Dak, zink en koperwerk Print E-mail

dakwerk en zinkwerkEen goed gelegd dak geeft u jaren bescherming tegen regen, sneeuw, enzovoort. Aan de keus van een soort dakbedekking gaat een gedegen advies vooraf.

Wij kunnen u adviseren over de diverse producten en verwerkingsmogelijkheden. Vakkundig en voor een redelijke prijs voorzien wij uw woning en/ of bedrijfspand van een waterdicht dak bij nieuwbouw, renovatie of reparatie.

Bitumen daken

In Nederland hebben we met wisselende weersomstandigheden te maken. Veel regen, soms met harde wind, vorst, maar ook tropische dagen. In alle omstandigheden moet de bedekking op het platte dak bescherming bieden. Wist u dat meer dan 60% van de platte daken onjuist is aangebracht? Niet zelden komt dat pas aan het licht naar enkele jaren, of zelfs kort na de garantie periode. Laat u adviseren en vraag een advies over het dak van uw woning, garage, kantoorpand of bedrijfshal.

Kunstof dakbedekking

Een ander woord voor kunststof dakbedekking is duurzame dakbedekking. Een plat dak voorzien van een kunststof laag gaat namelijk twee tot drie keer zolang mee dan bitumen dakbedekking.

Zinken en koperen goten

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten gootwerk voor nieuwbouw en renovatie. Een zinken of koperen goot in een houten afwerking op zichtwerk gebeugeld. Ook verzorgen wij maatwerk.
 
© Heuvelrug Techniek | Catharijnesingel 88bis | 3511 GR | Utrecht | Tel: 06-21824345 | Design & Hosting by Vascom