Banner
Airconditioning Print E-mail
airconditioningAirconditioning in huis, op kantoor of bedrijfskoeling worden steeds meer gezien als een "must" voor comfortabel wonen en werken. De combinatie van warmte en hoge luchtvochtigheid zorgt voor een onaangenaam gevoel. Klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, transpiratie e.d. kunnen worden verholpen door een airconditioner. De combinatie van heerlijke koele droge lucht maakt dat mensen zich veel prettiger voelen.

Goede airconditioning is altijd maatwerk. De service van Heuvelrug Techniek begint met inventarisatie van uw klimaatwensen, bouwkundige mogelijkheden en berekeningen van de benodigde capaciteit.

Wij denken ook aan u en onze toekomst, om die reden installeren wij hoofdzakelijk airconditioners met een A-label. Maar voor ons betekent duurzaam veel meer dan een lange levensduur van uw airco. Alle door ons geïnstalleerde airconditioners worden op milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact en universeel mogelijk gemaakt waardoor er minder materiaal nodig is. Tevens wordt er met milieuvriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de airconditioners gerecycled kan worden.

Alle door ons geïnstalleerde airconditioners zijn uitgevoerd met milieuvriendelijke koelmiddelen.
 
© Heuvelrug Techniek | Catharijnesingel 88bis | 3511 GR | Utrecht | Tel: 06-21824345 | Design & Hosting by Vascom